Postgrau en Tecnologies de l'Aprenentatge i del Coneixement

T’agradaria especialitzar-te en l’ús de les noves tecnologies per aprendre i ensenyar?

Descobreix una nova manera de transmetre coneixements i competències. Les noves tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement ofereixen un ampli ventall de possibilitats en qualsevol àrea professional o vital. Saber-les utilitzar en el procés d’aprenentatge i ensenyament és clau per innovar i incentiva la creativitat i la motivació.

Durada: 30 ECTS
Modalidad: Semipresencial. Aquesta edició 2020 -2021, degut a les circumstàncies excepcionals ocasionades per la COVID-19, la formació presencial es realitzarà dins d’un marc de flexibilitat.
Preu:1.950 €

Les TAC com a eix transversal

Aprèn a fer servir les TAC en el disseny, la programació, la dinamització i l’avaluació de projectes ja siguin educatius i pedagògics o d’intervenció social de serveis a les persones. Integra les noves tecnologies per compartir coneixement.

Una aula i un laboratori únics i capdavanters

Explora les eines del Laboratori d’Educació i Tecnologia i experimenta en la primera aula RTC (Reinvent The Classroom) vinculada a una universitat de Catalunya, un espai innovador on el disseny, la tecnologia i la innovació estan al servei de l’aprenentatge.

Aprendre a la vora de l’Ebre

Aprèn en un entorn únic i privilegiat a la vora del riu Ebre. Les sessions presencials s’impartiran al campus Terres de l’Ebre de la URV, a Tortosa. Seran quinze dissabtes de 9 a 13:00 hores.

Innovació i proximitat

T'oferim un tracte personalitzat, grups reduïts i una relació propera amb el professorat per tal que aprenguis a donar respostes creatives, originals i fonamentades a les necessitats de la societat actual. Et formem per innovar.

Vols més informació?

Omple el formulari i rebràs informació detallada del postgrau.

He llegit, entenc i accepto la informació sobre les dades de caràcter personal.

>> Segueix avançant!

Doctor Josep Holgado García

Doctor en Tecnologia Educativa i professor del Departament de Pedagogia. És el director d’aquest postgrau.

Formació de qualitat

Programes pensats per millorar les teves oportunitats laborals i que et permetran especialitzar-te i professionalitzar-te, donant resposta a les necessitats dels sectors socials i econòmics del teu entorn d'acord amb els estàndards de l'Espai Europeu d'Educació superior (EEES)

Pagament / Beques

Beques CFP-FURV: la Fundació URV convoca anualment beques de matrícula per a facilitar l’accés a títols propis de postgrau. Tots els màsters propis i diplomes de postgrau poden beneficiar-se dels ajuts a la formació contínua de la Fundae, mitjançant la bonificació en la quota de la cotització a la Seguretat Social. Consulta les opcions de fraccionament.